Rosenberg UNO-ME-67-450-4D FU F09-45037

Kód: F09-45037
Neohodnoceno
Značka: Rosenberg
36 780 Kč 30 397 Kč bez DPH
3-4 týdny
Možnosti doručení

Radiální kruhový ventilátor Rosenberg UNO-ME-67-450-4D FU s výfukem směrem do strany je navržen pro odtah horkého vzduchu z kuchyní restaurací, jídelen, atd.. Ventilační box Rosenberg UNO-ME-67-450-4D FU pro vyšší teploty má motor mimo proud vzdušniny a je opatřen odnímatelnými servisními dvířky a integrovanou odkapávací vanou pro sběr kondenzátu s výpustí a speciálním těsněním. Radiální ventilátor Rosenberg UNO-ME-67-450-4D FU má skříň opatřenou z tepelně a hlukově izolované nehořlavé minerální vaty.

  • regulovatelný pomocí FM

Detailní informace

Rychlé dodání až ke dveřím
Rychlé dodání až ke dveřím
Potřebujete poradit? Zavolejte nám!
Potřebujete poradit? Zavolejte nám!
Až 5 letá záruka na vybrané produkty
Až 5 letá záruka na vybrané produkty
Sháníte velkoobchodního dodavatele?
Sháníte velkoobchodního dodavatele?
Nakupujete často nebo ve velkém množství? Kontaktujte nás +420 736 239 669

Detailní popis produktu

Radiální kruhový ventilátor Rosenberg UNO-ME-67-450-4D FU je především navržen pro odtah horkého vzduchu z kuchyní restaurací, jídelen, atd.. Ventilační box Rosenberg UNO-ME-67-450-4D FU pro vyšší teploty má motor mimo proud vzdušniny a je opatřen odnímatelnými servisními dvířky a integrovanou odkapávací vanou pro sběr kondenzátu s výpustí a speciálním těsněním. Radiální ventilátor Rosenberg UNO-ME-67-450-4D FU má skříň opatřenou z tepelně a hlukově izolované nehořlavé minerální vaty.

Standardně je skříň ventilátoru Rosenberg UNO-ME-67-450-4D FU otevřená proti oběžnému kolu (přímý směr proudění vzduchu). Změna směru proudění do strany je možná kdykoli, záměnou panelů. Tato flexibilita umožňuje maximální možnost přizpůsobení náročným podmínkám stavby. Venkovní montáž je možná při použití dostatečného příslušenství - stříška proti dešti, zákryt na výtlak ventilátoru atd.. 

Plášť
Skříň se skládá z rámu skříně z hliníkového dutého profilu se dvěma komorami a plastovými rohy, vyrobenými ze sendvičových 20 mm silných panelů z pozinkovaného ocelového plechu s izolací z nehořlavé, zvukově a tepelně izolační minerální vaty.
 
Oběžné kolo
Ventilační boxy Rosenberg Unobox ME jsou vybaveny vysoce účinnými hliníkovými oběžnými koly s dozadu zahnutými lopatkami.
 
Motor
Motor ventilátoru je do velikosti 500 mm s vnějším rotorem, od velikosti 560 mm je ventilátor s IEC motorem. Motor ventilátoru je uložen mimo proud vzdušniny.
 
  • lze instalovat v jakékoliv poloze
  • otáčky motoru je možné řídit frekvenčním měničem
  • radiální oběžné kolo s dozadu zahnutými lopatkami
  • díky dvoukomorovému profilu nedochází ke kondenzaci
  • výtlak je možný do všech směrů
  • velmi nízká hlučnost

Doplňkové parametry

Kategorie: Rosenberg Unobox ME - radiální ventilátory pro vyšší teploty
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 69 kg
Provedení: Výfuk do strany
Varianta: Regulace FM
Napětí [V]: 400
Maximální teplota [°C]: 100
Průměr potrubí [mm]: 450
Krytí: IP54
Příkon [kW]: 0,9
Otáčky [min-1]: 1350
Proud [A]: 1,6
Průtok [m3/h]: 6471
Hlučnost [dB]: 75

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Společnost Rosenberg s.r.o. byla založena v roce 1994 v Klenčí pod Čerchovem na ploše 60 m2 se 6ti zaměstnanci. Výrobce Rosenberg vznikl jako produkční závod mateřské firmy Rosenberg GmbH se zaměřením na komplexní výrobu a montáž elektromotorů, oběžných kol pro radiální ventilátory a komponentů pro vzduchotechnická zařízení. Od roku 1999 do současnosti byl výrobní program rozšířen o produkci kompaktních a sestavných klimatizačních jednotek, o potrubní kovové a plastové ventilátory, střešní ventilátory a kanálové radiální ventilátory včetně příslušenství.

Společnost Rosenberg s.r.o. je součástí německé skupiny Rosenberg - Gruppe. Společnost Rosenberg s.r.o. je jediným autorizovaným dodavatelem ventilátorů a klimatizačních jednotek Rosenberg a ventilátorů firmy ECOFIT a ETRI pro Českou republiku. Vedení firmy i zaměstnanci se permanentně snaží zdokonalovat a modernizovat produkci a kvalifikovaně zajišťovat prodej i poradenský servis při výběru ventilátorů a klimatizačních jednotek.